Services

Verwarming

Bij ons kunt u altijd rekenen op een persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening. De installateurs van Weijs-Voermans Installatietechniek adviseren, ontwerpen, installeren en repareren uw volledige cv-installatie.

Water

Het vernieuwen of uitbreiden van de waterleiding verzorgen wij graag voor u. Water is een belangrijk aspect in Nederland en wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de eisen die worden gesteld

Gas

Of het nu gaat om een stuk gasleiding te verleggen of uit te breiden bij ons bent u aan het juiste adres.

Zinkwerk

Weijs-Voermans Installatietechniek verzorgt al het dak-, lood- en zinkwerk bij nieuwbouw, verbouw en renovaties van woningen, utiliteitsgebouwen en bedrijfspanden..

Riolering

Bij lekkages of rioolbreuken als gevolg van beschadiging, inklinking van grond of verouderde materialen, zorgt Weijs-Voermans Installatietechniek voor vakkundig herstel.

Sanitair

U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om een passend en deskundig advies als het gaat om de aanleg, renovatie of aanpassing van uw badkamer of toilet.

Ventilatie

Met een ventilatiesysteem geniet u dag in, dag uit van een aangenaam en gezond binnenklimaat. Ook voor uw project hebben we een geschikte oplossing in huis!

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt warmte uit water of lucht. Dit gebeurt door een vloeistof te verdampen en vervolgens samen te persen. Hierdoor stijgt de temperatuur. Via een warmtewisselaar wordt die warmte gebruikt voor ruimteverwarming of voor het verwarmen van water. Een warmtepomp gebruikt gas of elektriciteit, maar veel minder dan een combiketel. Ten opzichte van een goede HR-ketel scheelt dat al gauw de helft of meer. Een warmtepomp kan ook koelen. Daarom is een combinatie met ondergrondse warmteopslag zo aantrekkelijk. Overtollige warmte kan dan ’s zomers in de bodem worden opgeslagen en ’s winters weer worden gebruikt voor verwarming.

.